Second Learning, Teaching and Training Activity

Second Learning, Teaching and Training Activity in Limerick, Ireland October  23rd, 24th. and 25th.

Project group
From left: Juan Carlos Colomer – University of Valencia. Oliver McGarr -University of Limerick. Tonje Hilde Giæver – Oslo Metropolitan University. Hector Hernandez – University of Valencia. Anubha Rohatgi – University of Oslo. Adrian McDonagh – University of Limerick. Patrick Camilleri – University of Malta. Louise Mifsud – Oslo Metropolitan University. Gréta Björk Gudmundsdottir – University of Oslo. Josephine Milton – University of Malta. Bård Ketil Engen – Oslo Metropolitan University. (Not present Ove Edvard Hatlevik – Oslo Metropolitan University. José Ramón Insa – University of Valencia).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *