NERA 2023 – Oslo

Teacher education for the 21st century

Flere av prosjektets forskere holdt innlegg på NERA 2023 i Oslo i mars. Bjørn Smestad, Ove E. Hatlevik, Monica Johannesen og Leikny Øgrim presenterte «Identifying characteristics of TPDC – a literature review», Kirsten E. Thorsen og Pål Lundberg presenterte «Teacher educators’ development of students teachers’ R&D competence«. I tillegg presenterte Bjørn Smestad også «Mathematics teachers’ critical competence» der det teoretiske rammeverket er basert på en tidligere artikkel fra prosjektet (Smestad og Gillespie, 2020). Sist, men ikke minst oppsummerte Birgitte Lund Nielsen og Monica Johannesen en poster med overordnede funn fra prosjektet: «Teacher education for the 21st century»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *